SPO weer TOP!

De deeltijdopleiding HBO-pedagogiek van SPO Groningen mag voor het zesde jaar op rij het predicaat Top-opleiding voeren. In de Keuzegids HBO 2019 scoort SPO vier van de vijf sterren (80 punten). Ook de deeltijdopleiding Leraar Pedagogiek van SPO (70 punten) scoort hoge ogen: ze bekleedt de eerste plaats onder alle deeltijdopleidingen die in Nederland worden aangeboden voor het leraarschap in een maatschappijvak.

De SPO-opleidingen scoren over de volle breedte goed tot zeer goed: inhoud, toetsing, vaardighedenonderwijs en de kwaliteit van de docenten worden door studenten geroemd. De lessen zijn ‘uitdagend’ en het onderwijsprogramma is ‘stimulerend’, aldus de ondervraagde studenten. Je kunt je bij SPO specialiseren in onderwijs, onderwijsbegeleiding en jeugdzorg.

Volgens de Keuzegids is SPO ‘een echte topper’. In combinatie met de betaalbaarheid van de opleidingen – nergens betaal je minder collegegeld ! – zit je bij SPO op rozen. Ook HBO- of WO-opgeleide carrièreswitchers met onderwijsambities kunnen overigens gebruikmaken van het onderwijsaanbod: binnen een jaar kun je bij SPO je pedagogisch-didactische bevoegdheid halen.

 

Bron: Keuzegids Hbo 2019 www.keuzegids.nl